Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Er du en av dem som har prøvd ut det meste. Som plages med muskel- og leddsmerter, stivhet i kroppen, hjernetåke, fordøyelsesplager eller andre plager som tapper deg for energi?

Kanskje du har SIBO?

Det er mulig å komme tilbake til god helse!

Gjennom ulike tester og grundige samtaler, får du et behandlingsopplegg som er helt skreddersydd for deg. Du får hjelp til å legge om kostholdet, avspenne muskulaturen din med muskeltetapi og korrigere ubalanser i skjelettet via Kraniosacralbehandlinger. Sammen setter vi opp en plan, som kan hjelpe deg tilbake til en bedre helse. 

Kraniosacralterapi er en varsom behandlingsform for å få rettet opp i skjevheter, vridninger og blokkeringer som belaster sentralnervesystemet, dvs. hjernen, ryggmargen og ryggmargsnervene.

I muskelterapi kombineres flere teknikker som organmassasje, triggerpunktbehandling, fascia-release og helsemassasje.  

Min forandring i tarmhelsen var begynnelsen til bedre helse. Etter flere år med sykdom og utmattelse har jeg selv erfart hvor viktig kosten er for kroppen vår. Hvordan den påvirker fordøyelsesplager og plager som følge av kronisk inflammasjon i tarmen. Jeg driver Klinikk Fønixia som ligger i Haugesund.

Utdanninger:

  • Sykelpeier (Høgskolen Strod - Haugesund)
  • NLP Coacing (Master)
  • MNNH Muskelterapeut  (Sirius Naturterapeutisk skole)
  • MNNH Kranio Sacral Terapeut (Sirius Naturterapeutisk skole)

Har du spørsmål eller vil vite mer, ring meg gjerne eller send en e-post til meg. Jeg jobber både i Stavanger, Haugesund og på Stord, i tillegg til på nett. 


Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS
Etterutdanning i matintoleranse
Spesialisering i SIBO og andre dysbioser

Telefon +47 926 66 813
E-post monica.dahl.espevik@haugnett.no
Adresse Styrrmannsvegen 19, 5535 Haugesund
Fylke Rogaland
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Medlem organisasjonNaturterapeut MNNH
Nettside: http://www.klinikkfonixia.com/
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)