Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Optimalt kosthold, stabilt blodsukker, god tarmhelse og stressmestring.

Jeg tilbyr en helhetstenkende veiledning med mål om å oppnå god helse og forebygge livsstilssykdommer. Holistisk betyr helhetlig tilnærming, og i min kostholdsfilosofi er det grunnleggende å fokusere på sammenhengen mellom kosthold og helse. Ved å forstå hvordan kroppens behov påvirker tanker og følelser, kan det bli lettere påvirke sine spisevaner. Å endre vanemønster og tankesett kan være vanskelig, og det er her jeg kan hjelpe deg til å forstå sammenhengen. Små endringer kan gi store resultater!

Tilstander og behov jeg kan hjelpe deg med: 

  • Manglende energi
  • Fordøyelsesproblemer
  • Leddsmerter eller stiv i leddene
  • Blir ofte forkjølet og får inflammasjoner
  • Føler at du stadig ikke er helt i form
  • Humørsvingninger og nedstemthet
  • Er stadig fysen og ofte slapp etter et måltid
  • Ønsker å forbedre kostholdet og få kunnskap om optimalt kosthold
  • Ønsker å stresse ned i hverdagen og lære teknikker for å forbedre hverdagsstress
  • Ønsker å gå ned i vekt for å forbedre helsen og forebygge livsstilssykdommer

Kostholdet. Grunnleggende skal maten være ren, næringsrik, naturlig med mye smak og som er enkel å lage. Med dette som utgangspunkt, tilpasses kostholdet individuelt til dine preferanser, behov og livsstil.

Stressmestring med mindfulness. Stress har en stor påvirkning på helsen og våre kostholdsvaner. Jeg vil blant annet fokusere på matstress og mindful eating. Hvordan vi spiser og det å være tilstede når vi spiser, har en stor påvirkning på vår mentale og fysiske helse. Du får gode teknikker som bidrar til ro i sinnet, reduserer stress og økt sanseopplevelse.

Jeg tilbyr online 1-1 kostholdsveiledning over 3 måneder, og samtalene vil foregå digitalt på zoom, eller telefon etter behov. Les mer om tilbudet på hjemmesiden www.holistiskkosthold.no. Jeg vil være din støttespiller hele veien, og du vil få påfyll av mye kunnskap, inspirasjon og matglede.

Spis bra + stress mindre = bedre helse og økt livskvalitet. 


Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS

Telefon +47 458 82 807
E-post post@holistiskkosthold.no
Adresse Asker, Hvalstad
Fylke Viken
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
Nettside: https://www.holistiskkosthold.no/
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)