Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Jeg heter Agata og er kostholdsveileder og personlig trener. Jeg studerte ved Idrettsakademiet i Krakow, og avsluttet studiene med mastergrad deretter studerte jeg ved Tunsberg Medisinske Skole, avsluttet studiene som kostholdsveileder.

Jeg samarbeider først og fremst med personer som vil oppnå vektnedgang og som vil ha hjelp til endring av kosthold.

Kjenner du deg igjen i den evige runddansen med slankekurer som ikke gir noe annet enn dårlig samvittighet? Det er på tide å droppe den onde sirkelen med jojo-slanking.

Du vet veldig godt at sjokolade har mer kalorier enn et eple. Du hører hva du bør spise og hva du bør ikke spise hele tiden. Hvor mange ganger har du vært på forskjellige dietter, har det hjulpet deg eller er du i samme situasjon igjen?

Det er hodet, rutiner, endringer som er viktigste i hele prosessen. Endringer som du skal klare å holde resten av livet -ikke i fire eller seks uker.

Det handler om:

…å bli kjent med å ta vare på sin egen kropp

…å bli kjent med sin egen sult-og metthetsfølelse

…at hva du spiser eller ikke spiser, ikke avgjør om du er et godt eller dårlig menneske

…at mat kan ikke fikse årsaken til vonde og vanskelige følelser

Du skal legge fra deg tankene om at en kortvarig diett kan fikse alle problemer. For det første handler det som sagt om å bryte ut av den evige diettsirkelen. Bli kjent med sultfølelsen din, og fyll på med energi og næringsrik mat slik at du unngår å nå det punktet hvor man er dødssulten og ville spise nesten hva som helst.

Jeg ønsker å hjelpe og veilede mine kunder i å trene riktig, motivere dem og oppnå varig livsstilsendring. Alle som vil styrke egen kropp og forbedre egen helse er velkomne hos meg. I jobben min legger jeg stor vekt på planlegging og tilrettelegging av veiledning slik at den er individuelt tilpasset. På den måten håper jeg å inspirere og motivere dere til fortsettelse og varig endring. Ved å samarbeide med meg vil dere få tips og råd i forhold til kosthold og livsstil. Jeg vil hjelpe dere med å oppnå målene deres. Jeg vet at det er veldig vanskelig å forandre livsstilen alene.Derfor vil jeg veilede, hjelpe, motivere og korrigere deg underveis slik at du ikke står alene om det.

Vil du høre mer om hvordan jeg kan hjelpe deg med å bryte ut den evige diettsirkelen?


Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS

Telefon +47 404 95 720
E-post effektivslanke@gmail.com
Adresse Sjøvegen 183, 2332 Åsvang
Fylke Innlandet
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)