NB! Klikk på bokens tittel for å bestille
Mat, menneske og evolusjon, E-bokForfatter: Iver MysterudISBN: 9788205444928 Forfatteren tar for seg hva som er naturlig kosthold, og går tilbake i forhistorien for å se på sammenhengen mellom kostholdet og hjernens vekst. Deretter tar han for seg hva mennesket spiste som jegere og sankere, såkalt steinalderkost. Han ser på hvordan et slikt kosthold kan karakteriseres, samt hvordan helsen til mennesker som spiste og spiser på denne måten var og er. Boken tar for seg hva som har skjedd historisk og om hva som kan forventes å skje når man begynner å spise evolusjonært sett ny mat. Forfatteren tar spesifikt for seg tre hovedtyper av ny mat: kornprodukter, kumelk og sukker. |
The Art and Science of Low Carbohydrate LivingForfatter: Phinney and VolekISBN: 9780983490708 Doctors Volek and Phinney share over 50 years of clinical experience using low carbohydrate diets, and together they have published more than 200 research papers and chapters on the topic. Particularly in the last decade, much has been learned about the risks associated with insulin resistance (including but not limited to metabolic syndrome, hypertension, and type-2 diabetes), and how this condition is far better controlled by carbohydrate restriction than with drugs. |
The Art and Science of Low Carbohydrate PerformanceForfatter: Volek, PhinneyISBN: 9780983490715 A Revolutionary Program to Extend Your Physical and Mental Performance Envelope. |
Strength Training Anatomy for AthletesForfatter: Frédéric DelavierISBN: 9781492597414 Frédéric Delavier’s artwork has amazed readers for years, with over two million people turning to his books—including the best-selling Strength Training Anatomy—to learn how muscles perform and affect the body during exercise. Now he brings his work to life again with Strength Training Anatomy for Athletes. |